NBA

Γκρίζλις: Στο "σφυρί" ο Κόνλεϊ

Γκρίζλις: Στο "σφυρί" ο Κόνλεϊ
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Σύμφωνα με σειρά αμερικανικών δημοσιευμάτων, οι Γκρίζλις σκοπεύουν να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον Μάικ Κονλεϊ.

Οι Γκρίζλις έχουν σκοπό να γυρίσουν για τα καλά σελίδα στην ιστορία τους, αφού σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα σκοπεύουν να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον Μάικ Κόνλεϊ. Και έχουν λόγο που θα το κάνουν.

Το Μέμφις στάθηκε τυχερό στο Draft Lottery, με αποτέλεσμα να βρεθεί με το Νο2 του ΝΒΑ Draft 2019 στα χέρια του. Αυτό το γεγονός του δίνει την ευκαιρία να επιλέξει τον Τζα Μοράντ (20 χρονών, 1.91 μέτρα), ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Κόνλεϊ, με την μετάβαση στη νέα εποχή να μπορεί να γίνει πιο εύκολα.

Ο Κόνλεϊ βρίσκεται στο Μέμφις από το 2007 και έχει περάσει όλη την καριέρα του στο ΝΒΑ στο Μέμφις, έχοντας μέσους όρους καριέρας 14.9 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο. Κατά την διάρκεια της σεζόν 2018/19 μάλιστα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Γκρίζλις , ενώ είναι ακόμα πρώτος σε συμμετοχές, ασίστ, κλεψίματα, εύστοχα τρίποντα, προσπάθειες για τρίποντα και προσπάθειες για σουτ!

Ο Κόνλεϊ έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ύψους 67 εκατ. δολαρίων, ωστόσο έχει player option για τον δεύτερο χρόνο το συμβολαίου του.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ