NBA

Γκριν για Γουόριορς: "Δεν περίμενα να μας κλωτσάνε τον πισινό"

Γκριν για Γουόριορς: "Δεν περίμενα να μας κλωτσάνε τον πισινό"
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Ντρέιμοντ Γκριν παραδέχθηε μετά την βαριά ήττα των Γουόριορς από τους ότι δεν περίμενε ότι το Γκόλντεν Στέιτ θα ξεκινούσε τόσο άσχημα, τονίζοντας ότι τα πράγματα δεν δείχνουν καλά.

Δύο αγώνες, δύο συντριβές. Αυτός είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των Γουόριορς, οι οποίοι μετά την βαριά εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της σεζόν από τους Κλίπερς ( 122-141), ταπεινώθηκαν στην Οκλαχόμα Σίτι από τους Θάντερ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 92-120, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να ξεσπά με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς στο Γκόλντεν Στέιτ δεν περίμενε οι Γουόριορς να είναι η ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ και την απώλεια του Κλέι Τόμπσον (ρήξη χιαστού). Προφανώς όμως δεν περίμενε κανείς ότι το Γκόλντεν Στέιτ θα έπαιζε τόσο άσχημα, κάτι που παραδέχθηκε και ο Γκριν.

" Αυτή η νέα πραγματικότητα που βιώνουμε είναι χάλια. Περίμενα να μην είμαστε καλοί στην αρχή, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μας κλωτσάνε τον πισινό με αυτό τον τρόπο. Είναι πολύ άσχημο" δήλωσε αρχικά ο Γκριν, για να συμπληρώσει: " Το έλεγα για χρόνια. Όλοι λάτρευαν την επίθεσή μας, αλλά ήταν η άμυνά μας που μας οδηγούσε. Η άμυνά μας είναι ανύπαρκτη αυτή τη στιγμή. Δε νομίζω ότι ξέρουμε καν πώς είναι μία καλή άμυνα αυτή τη στιγμή. Η επίθεση είναι χάλια επειδή δεν παίζουμε άμυνα, αφού δεν μπορούμε να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα".

Στην συνέχεια ο Γκριν τόνισε: " Θα ήθελα να παίζουμε πιο σκληρά. Αυτό ίσως βοηθούσε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε χάλια. Ελπίζω να βελτιωθούμε. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε τόσο καλοί αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ίσως θα μπορούσα να προσπαθήσω να το πω στα ισπανικά, αλλά δεν ξέρω καλά ισπανικά, οπότε αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να πω".

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ