ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρελαίνει κόσμο η φωτογραφία που τον μαρκάρουν 4 παίκτες!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, of Greece, stands on the court during a break in the action against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Nov. 26, 2018. Charlotte won 110-107. (AP Photo/Nell Redmond)
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Μία φάση που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς και την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός έχει γίνει viral, αφού προσπαθούν να τον σταματήσουν 4 παίκτες!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος στη νίκη των Μπακς με 120-107 επί των Σέλτικς , πραγματοποιώντας ακόμα μία τρομερή εμφάνιση . Οι Σέλτικς έκαναν τα πάντα για να τον σταματήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Και υπάρχει μία φωτογραφία από τον αγώνα που λίγο-πολύ τα λέει όλα: Αυτή που δείχνει τέσσερις παίκτες των Σέλτικς να προσπαθούν να τον περιορίσουν!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) goes to the hoop against Boston Celtics Semi Ojeleye (37), Gordon Hayward (20), Marcus Smart (36) and Jayson Tatum (0) in the first quarter of an NBA basketball game, Friday, Dec. 21, 2018, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola)
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA
AP Photo/Elise Amendola

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία οι παίκτες που προσπαθούν να σταματήσουν τον Γιάννη είναι οι Σέμι Οτζελέγιε, Γκόρντον Χέιγουορντ, Μάρκους Σμαρτ και Τζέισον Τέιτουμ και δείχνει εν ολίγοις ότι οι "Κέλτες" πράγματι δοκίμασαν τα πάντα για να περιορίσουν τον "Greek Freak"! Έστω και χωρίς αποτέλεσμα όπως αποδεικνύουν οι 30 πόντοι, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ που έγραψε το "κοντέρ" του Γιάννη!

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Nell Redmond

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ