ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μπακς έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Σέλτικς!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives to the hoop in the second quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Friday, Dec. 21, 2018, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola)
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ασταμάτητος οι Μπακς κέρδισαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 120-107 τους Σέλτικς στην Βοστώνη. Ακόμα και στο +26 έφτασε η διαφορά!

Οι Μπακς έστειλαν μήνυμα σε όλο το ΝΒΑ στην Ανατολή. Με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα "Ελάφια" κέρδισαν πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 120-107 τους Σέλτικς μέσα στην Βοστώνη, δείχνοντας ότι είναι εδώ για τα καλά! Με αυτή τη νίκη οι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 22-9, στο καλύτερο ξεκίνημά τους από την σεζόν 1981/82!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν στη μέση όλων των καλών για το Μιλγουόκι για ακόμα μία φορά. Με την άμυνα των Σέλτικς να αδυνατεί να τον σταματήσει, ο "Greek Freak" ολοκλήρωσε τον αγώνα με 30 πόντους με 7/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 13/17 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ κα 3 κοψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής, σε ένα προσωπικό σόου!

Ο Κρις Μίντλετον με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ ακολούθησε σε απόδοση τον Γιάννη, με τον Έρικ Μπλέντσο να προσθέτει 16 πόντους και τον Τόνι Σνελ 15 πόντους με 6/6 σουτ.

Για τους Σέλτικς, ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 21 πόντους και ο Τζέισον Τέιτουμ 20 πόντους, ωστόσο με τον Καϊρί Ίρβινγκ να μένει στους 15 πόντους με 7/20 σουτ δεν γινόταν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΣΕΛΤΙΚΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Σέλτικς ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι, ξεφεύγοντας με 10-1, δείχνοντας άγριες διαθέσεις. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιάννης κάρφωσε με μανία στο καλάθι τους με "θύμα" τον Μπράουν. Αυτό το καλάθι ήταν η αρχή της αντεπίθεσης των Μπακς, που έτρεξαν ένα σερί 16-0 για να περάσουν μπροστά με 17-10 παίρνοντας τον έλεγχο του ματς, κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 35-22.

Στην δεύτερη περίοδο οι Μπακς ήταν διαστημικοί για 6 λεπτά και κάνοντας ό,τι ήθελαν στο παρκέ ξέφυγαν με 58-32 (!) πριν κλείσουν τελικά το πρώτο ημίχρονο όντες μπροστά στο σκορ με 65-48. Ήταν ξεκάθαρο πως είχαν τον έλεγχο του αγώνα όμως και αυτό δεν άλλαξε στην συνέχεια.

Παρά τις προσπάθειες των Σέλτικς στο δεύτερο ημίχρονο, το Μιλγουόκι πάντα έβρισκε τον τρόπο να έχει το πάνω χέρι, με την διαφορά να μην πέφτει ποτέ σε μονοψήφιο νούμερο και τους Μπακς να φτάνουν τελικά σε μία εμφατική νίκη.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μπακς έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Σέλτικς!

AP Photo/Elise Amendola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ