NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο για το DPOY: "Μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος στην άμυνα"

Γιάννης Αντετοκούνμπο για το DPOY: "Μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος στην άμυνα"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ανάδειξή του σε καλύτερο αμυντικό της σεζόν, τονίζοντας πως μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος.

Το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στα χέρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κέρδισε στην σχετική κούρσα -μεταξύ άλλων- τον Άντονι Ντέιβις και τον Ρουντί Γκομπέρ. Ο Greek Freak θα γίνει ο τρίτος στην ιστορία που στην ίδια χρονιά θα έχει το MVP και το DPOY στη συλλογή του, όπως εξήγησε ο ίδιος όμως, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος στο πίσω μέρος του παρκέ.

"Συνήθως όταν ο προπονητής θέλει να μας μιλήσει μετά από έναν αγώνα, κάποιος έχει κάνει κάτι. Επομένως στο μυαλό μου ήταν "εγώ είμαι εντάξει, αλλά ποιος έκανε τι, γιατί ξέρω πως εγώ δεν έχω κάνει κάτι", είπε αρχικά χαμογελώντας ο Greek Freak για να προσθέσει:

"Στο τέλος της ημέρας, όταν βγαίνεις στο γήπεδο και αγωνίζεσαι και έχεις στο πλευρό σου συμπαίκτες που αγωνίζονται επίσης τόσο σκληρά, τέτοια βραβεία μπορούν να έρθουν. Αυτό που εκλαμβάνω από αυτό είναι η υποχρέωση για τη νίκη. Πρέπει να κάνεις οτιδήποτε χρειάζεται κάθε μέρα για να βγεις στο γήπεδο και να φέρεις τον εαυτό σου σε θέση, να βάλεις την ομάδα σου σε θέση να κερδίσει. Τα καλά πράγματα θα έρθουν και όλα θα πάνε καλά".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη δική του αμυντική δουλειά που έφερε το DPOY στα δικά του χέρια, εξήγησε πως " προφανώς, πιστεύω ότι μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος. Να είμαι πιο ενεργητικός, να κάνω περισσότερα μπλοκ, να παρεμβαίνω στις γραμμές πάσας των αντιπάλων. Αλλά κοιτάζοντας πίσω, έχοντας την καλύτερη αμυντική ομάδα στο ΝΒΑ, κάνοντας την ομάδα να είναι η καλύτερη στο πίσω μέρος του παρκέ φέτος, νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη σεζόν μου στο συγκεκριμένο κομμάτι. Φυσικά, πάντα μπορείς να γίνεσαι καλύτερος, να βελτιώνεσαι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπάρκλεϊ θα δωρίσει 10.000 δολάρια επειδή ο Ο'Νιλ είπε σωστά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Επος! Ο Σακίλ Ο' Νιλ προσπάθησε να μιλήσει ελληνικά κι ο Γιάννης πάγωσε!

Photo Credits: bucks.com

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ