NBA

Ο Μπάρκλεϊ θα δωρίσει 10.000 δολάρια επειδή ο Ο'Νιλ είπε σωστά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Μπάρκλεϊ θα δωρίσει 10.000 δολάρια επειδή ο Ο'Νιλ είπε σωστά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ θα δώσει το ποσό των 10.000 δολαρίων σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επειδή ο Σακίλ Ο'Νιλ είπε σωστά το όνομά του.

Ως ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν στο ΝΒΑ κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος παρέλαβε το σχετικό βραβείο στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή των Μιλγουόκι Μπακς στη "φούσκα" της Disney World. Ο Greek Freak θα γίνει ο τρίτος στην ιστορία που κερδίζει το MVP και το DPOY την ίδια σεζόν, σε ακόμη μία απόδειξη του ταλέντου και των ικανοτήτων του.

Πέραν της βράβευσης πάντως, η μέρα περιελάμβανε μπόλικα χαμόγελα για τον ίδιο. Από τη μία η (ανεπιτυχής) προσπάθεια του Σακίλ Ο'Νιλ να του απονείμει τα εύσημα στα... ελληνικά, από την άλλη η δωρεά που θα κάνει ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει ο ίδιος.

Πώς προέκυψε αυτό; Στο πλαίσιο μίας πρόκλησης που έβαλε ο άλλοτε ψηλός των Φοίνιξ Σανς στον Σακίλ Ο'Νιλ στη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης του TNT με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. "Θα δωρίσω 10.000 δολάρια σε φιλανθρωπίες, αν ο Σακ πει σωστά το όνομά σου" εξήγησε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, με τον Σακίλ Ο'Νιλ να τα καταφέρνει και να λέει γελώντας πως "μιλάμε με τον καλύτερο αμυντικό της σεζόν, έπρεπε να δείξω σεβασμό" για να ακολουθήσει η επισήμανση πως "πρώτη φορά το λες σωστά".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ