NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επίδοση που θύμισε Μάικλ Τζόρνταν!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επίδοση που θύμισε Μάικλ Τζόρνταν!
AP Photo/Michael Owens AP PHOTO/MICHAEL OWENS

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με την διαστημική εμφάνισή του κόντρα στους Σίξερς έκανε κάτι που τελευταίος είχε πετύχει ο Μάικλ Τζορνταν πριν από 30 χρόνια!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να τα... διαλύει όλα στο διάβα του. Κόντρα στους Σίξερς ( νίκη με 128-122 ) ήταν για ακόμα μία φορά φέτος απολαυστικός, έχοντας 45 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 κοψίματα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό ωστόσο ήταν πως τελείωσε τον αγώνα χωρίς να κάνει λάθος (!), με αποτέλεσμα να μπει στην ίδια πρόταση με τον Μάικλ Τζόρνταν!

Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι επειδή ο σταρ των Μπακς είναι ο πρώτος παίκτης μετά τον Τζόρνταν ο οποίος ολοκλήρωσε έναν αγώνα με +45 πόντους, +10 ριμπάουντ, +5 ασίστ και κανένα λάθος τα τελευταία 30 χρόνια!

Ο "Air" ήταν υπεύθυνος για την τελευταία τέτοια βραδιά, όταν στην πρεμιέρα της σεζόν 1989/90, στις 3 Νοεμβρίου 1989 για την ακρίβεια, είχε 54 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε μία νίκη των Μπουλς επί των Καβαλίερς με 124-119! Έκτοτε, χρειάστηκε να περάσουν 10.745 μέρες για να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, με "δράστη" τον Γιάννη!

AP Photo/Michael Owens

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ