ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν θέλει να ψάχνει γόνατα στο eBay!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Monday, Oct. 22, 2018, in Milwaukee. The Bucks won 124-113. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την αγκωνιά που δέχτηκε από τον Άαρον Γκόρντον και ξεστόμισε την ατάκα της βραδιάς σχετικά με την ξεκούραση που είχε κόντρα στο Ορλάντο (VIDEO).

Μία αγκωνιά (του Ααρον Γκόρντον) στο κεφάλι υποχρέωσε τους Μπακς να κρατήσουν για πολύ ώρα στα αποδυτήρια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να εξεταστεί για πιθανή διάσειση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 23χρονος φόργουορντ να παίξει μόνο 19 λεπτά συνολικά. Το κέφι του, πάντως, δεν το έχασε μετά τη νέα νίκη του Μιλγουόκι επί του Ορλάντο...

ίναι σημαντικό (να ξεκουράζομαι). Ξέρω ότι όταν θα είμαι 40 ετών και θα έχω αποσυρθεί, θα μπορώ να κυνηγάω τα παιδιά μου. Δεν θα χρειάζεται να ψάχνω για γόνατα στο eBay", σχολίασε ο Αντετοκούνμπο αναφορικά με την μικρή συμμετοχή του, προσθέτοντας για το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι: " Δεν θυμάμαι και πολλά από αυτό. Ήμουν πιθανότατα νοκ άουτ. Πρέπει να είμαι προσεκτικός. Κάναμε μερικά τεστ στο δεύτερο δωδεκάλεπτο και κάποια επιπλέον στο τρίτο", πρόσθεσε ο Αντετοκούνμπο.

Ο Άαρον Γκόρντον είπε από τη μεριά του: " Είναι ανθεκτικός. Τον χτύπησα με τον αγκώνα, αλλά ακούσια. Ήταν δύσκολο για αυτόν. Μπράβο του που επέστρεψε στο παιχνίδι".

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ