ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαρωτικοί πάλι οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σαρωτικοί πάλι οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο
PHOTO CREDITS: AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε... σβηστός 21 πόντους σε 19 λεπτά στη νέα επιβλητική εμφάνιση από τους Μπακς, που σάρωσαν το Ορλάντο 113-91 (VIDEO).

Οι Μπακς παίζουν από το ξεκίνημα της κανονικής περιόδου με κεκτημένη ταχύτητα. Και προς το παρόν ουδείς στο ΝΒΑ μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια. Το Ορλάντο αποδείχθηκε και αυτό πολύ μικρό εμπόδιο για την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία το διέλυσε με 113-91, σημειώνοντας την έκτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες. Τα "ελάφια" απέχουν πλέον άλλη μία από την ισοφάριση του ρεκόρ τους (7-0) από τη σεζόν 1971-72.

Ο "Greek Freak" δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρη την τρίτη περίοδο λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο κεφάλι (και εξεταζόταν για πιθανή διάσειση), αλλά δεν χρειάστηκε να παίξει πάνω από 19 λεπτά για να βάλει 21 πόντους με 9/12 δίποντα και 3/4 βολές, έχοντας ακόμα 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 λάθη. Ο 23χρονος φόργουορντ επέστρεψε εν τέλει στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, με το Μιλγουόκι να διατηρεί και χωρίς αυτόν μία διψήφια διαφορά πόντων, που έφτασε μέχρι και τους 31 στο 42’ (108-77).

Οι Μπακς ήταν με μία λέξη επιβλητικοί. Κι ας μην ήταν τόσο αποτελεσματικοί αυτή τη φορά πίσω από τη γραμμή του τρίποντου (10/30) και έκαναν 21 λάθη. Η ουσία είναι ότι σούταραν με ποσοστό 50% και κράτησαν το Ορλάντο στο 32,7%, μάζεψαν 15 ριμπάουντ παραπάνω και έβαλαν 54 πόντους μέσα από την ρακέτα.

Ο Κρις Μίντλετον (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ο Μάλκολμ Μπρόγκντον (16 πόντοι) και ο Ντάντε ΝτιΒιτσέντζο (15 πόντοι) ήταν οι άλλοι παίκτες που ξεχώρισαν από πλευράς Μπακς, την ώρα που ο Άαρον Γκόρντον είχε στους 9 πόντους με 3/15 σουτ για το Ορλάντο. Ο Νίκολα Βούτσεβιτς (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ) ήταν ο μόνος που διακρίθηκε από την ομάδα της Φλόριντα.

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ