NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αρνητικό ρεκόρ καριέρας απέναντι στους Σίξερς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αρνητικό ρεκόρ καριέρας απέναντι στους Σίξερς

Με μια αρνητική επίδοση στην επταετή καριέρα του στο ΝΒΑ τελείωσε το ματς απέναντι στους Σίξερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το βράδυ των Χριστουγέννων του 2019 δεν θα το ξεχάσει σύντομα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Η μέρα ξεκίνησε άσχημα για εκείνον, καθώς στην προθέρμανση του εκτός έδρας αγώνα με τους Σίξερς ένιωσε ενοχλήσεις σε μέση και πλάτη. Έκανε κάποιες έξτρα ασκήσεις και μερικες διατάσεις, έσφιξε τα δόντια και έπαιξε κανονικά στη Φιλαδέλφεια , για να χάσει ( 121-109 ) και να γράψει αρνητικό ρεκόρ στην επταετή καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο Greek Freak τελείωσε το ματς με 8/27 σουτ (8/20 δίποντα - 0/7 τρίποντα), είχε δηλαδή οκτω εύστοχες και 19 άστοχες προσπάθειες. Η δεύτερη επίδοση συνιστά τη χειρότερη της πορείας του στη Λίγκα, την ώρα που οι αντίπαλοί του ισοφάρισαν το ρεκόρ ομάδας με 21 εύστοχα τρίποντα.

Ένα ματς κανονικής περιόδου, βέβαια, δεν λέει πολλά, σίγουρα όμως οι δύο ομάδες θα κρατήσουν συγκεκριμένα πράγματα από αυτή την αναμέτρηση καθώς ενδέχεται να παλέψουν κάποια στιγμή στα playoffs. Και εκεί σίγουρα θα δούμε ξανά δυνατές μονομαχίες και αντικανονικά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, όπως αυτό του Τζος Ρίτσαρντσον που λίγο έλειψε να βγάλει το μάτι του Αντετοκούνμπο , με τους διαιτητές να μη βλέπουν τίποτα και τον Τόνι Μπράδερς να χρεώνει τον περσινό MVP με τεχνική ποινή που σημαίνει και πρόστιμο 2000 δολαρίων.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ