NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αμφίβολος για Γουάσινγκτον με διπλό τραυματισμό

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the first half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors Saturday, Jan. 5, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Διπλό τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δηλώνεται ως αμφίβολος για το αποψινό εκτός έδρας ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αποψινό (02:00) αγώνα των Μπακς με τους Γουίζαρντς στη Γουάσινγκτον. Ο 24χρονος φόργουορντ αντιμετωπίζει διπλό πρόβλημα τραυματισμού, καθώς πονάει στον δεξιό τετρακέφαλο και τον αριστερό γλουτό από τον αγώνα με τους Χιούστον Ρόκετς κι έπειτα και είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί από τον προπονητή του, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή και των Ερσάν Ιλιασόβα, Ντι Τζέι Γουίλσον, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, ενώ εκτός θα βρίσκεται σίγουρα ο Κρίστιαν Γουντ. Αυτή τη στιγμή, πριν το τζάμπολ των αποψινών αγώνων, οι Μπακς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (29-11), ενώ ο Αντετοκούνμπο μετρά 26.6 πόντους με 64.7% στα δίποντα και 69.6% στις βολές, την ώρα που έχει 12.8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.5 κοψίματα ανά 33.6 λεπτά σε 38 αγώνες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ