NBA

G-League: Πήρε... μεταγραφή η θυγατρική ομάδα των Φοίνιξ Σανς

G-League: Πήρε... μεταγραφή η θυγατρική ομάδα των Φοίνιξ Σανς

Τη δική τους ομάδα στη G-League θα έχουν από τη σεζόν 2021/22 οι Ντιτρόιτ Πίστονς, καθώς αγόρασαν τους Νόρδερν Αριζόνα Σανς από τους Φοίνιξ Σανς.

Η λέξη "μεταγραφή" δεν υπάρχει στην καθημερινότητα του ΝΒΑ. Οι παίκτες ανταλλάσονται όταν τα συμβόλαιά τους βρίσκονται σε ισχύ ή επιλέγουν εκείνοι την ομάδα τους αν είναι free agents. Να όμως που την Τετάρτη (29/7) είδαμε... μεταγραφή ομάδας! Οι Πίστονς αγόρασαν την θυγατρική ομάδα των Σανς στη G-League, με αποτέλεσμα οι Νόρδερν Αριζόνα Σανς να μπαίνουν στη σεζόν 2020/21 γνωρίζοντας ότι από την επόμενη χρονιά θα πάψουν να υφίστανται.

Ο οργανισμός θα αλλάξει όνομα, θα παίζει τους εντός έδρας αγώνες του στο campus του Πανεπιστημίου Γουέιν Στέιτ από την περίοδο 2021/22 και στο Ντιτρόιτ θα έχουν στο εξής ένα ολόδικό τους πρόγραμμα ώστε να στέλνουν τους νεαρούς τους αθλητες σε ένα περιβάλλον που θα τους προσφέρει την ευκαιρία να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια τους.

Την ερχόμενη χρονιά οι Πίστονς θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ, με την G-League να υπερηφανεύεται ότι το 57% των αθλητών του ΝΒΑ την τρέχουσα σεζόν έχει περάσει από εκείνη.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ