NBA

Φράι για Τζόρνταν: "Είχε μόνο μία δουλειά να κάνει, να σκοράρει"

FILE - In this Nov. 5, 2017, file photo, Cleveland Cavaliers' Channing Frye reacts during the team's NBA basketball game against the Atlanta Hawks in Cleveland. Frye says he plans to retire at the end of this season. The 35-year-old made the announcement Friday, March 1, 2019, on Twitter, saying its been a amazing ride. Ive had the chance to have some amazing teammates and play for some great coaches. Im gonna miss it but Im super excited to see the other side of the fence! Frye is in his 13th NBA season.  (AP Photo/Tony Dejak, File)
FILE - In this Nov. 5, 2017, file photo, Cleveland Cavaliers' Channing Frye reacts during the team's NBA basketball game against the Atlanta Hawks in Cleveland. Frye says he plans to retire at the end of this season. The 35-year-old made the announcement Friday, March 1, 2019, on Twitter, saying its been a amazing ride. Ive had the chance to have some amazing teammates and play for some great coaches. Im gonna miss it but Im super excited to see the other side of the fence! Frye is in his 13th NBA season. (AP Photo/Tony Dejak, File) AP PHOTO/TONY DEJAK, FILE

Ο Τσάνινγκ Φράι υποστήριξε πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι πάνω από τον Μάικλ Τζόρνταν στη συζήτηση για τον GOAT, το επιχείρημα που χρησιμοποίησε όμως για το παιχνίδι του "Air" ήταν κάτι παραπάνω από άτοπο.

Η κλεψύδρα αδειάζει για την προβολή των δύο τελευταίων επεισοδίων του "The Last Dance" με την κουβέντα για τον GOAT να ξαναφουντώνει. Αυτή τη φορά, ήταν ο Τσάνινγκ Φράι που κατέθεσε την άποψή του για το θέμα. Μόνο που η επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε τον έβαλε πολύ γρήγορα στο... στόχαστρο.

Ο λόγος; Υποστήριξε πως ο Μάικλ Τζόρνταν είχε "μόνο μια δουλειά να κάνει, να σκοράρει". Όπως ήταν λογικό, δεν άργησαν να προκύψουν αντιδράσεις για το συγκεκριμένο θέμα, με το Twitter να παίρνει... φωτιά. Τα σχόλια που έγιναν για τη συγκεκριμένη ατάκα, δεν ήταν μάλιστα ιδιαίτερα... ευχάριστα, δεδομένου ότι ο Μάικλ Τζόρνταν -εκτός όλων των άλλων- επελέγη εννέα φορές στην καλύτερη αμυντική ομάδα του ΝΒΑ, ενώ το 1987/88 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν.

" Δεν θα πω ψέματα, ήμουν οπαδός του, αλλά δεν ήταν ποτέ ο Μάικλ Τζόρνταν στην κορυφή της λίστας μου, για τους κορυφαίους όλων των εποχών. Για μένα, ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι πάνω από τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν μπορούν τα πρωταθλήματα να είναι το μοναδικό θέμα που λαμβάνει κάποιος υπόψιν, γιατί έτσι ο Μπιλ Ράσελ είναι πάνω απ' όλους. Οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλες παραμέτρους. Το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό. Είχε να κάνει μόνο μία δουλειά: να σκοράρει. Το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, ήταν εκπληκτικός. Αλλά δεν πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει τότε (στα 90s) θα είχε αποτέλεσμα τώρα. Οι παίκτες δεν θα ήθελα να να παίξουν μαζί του" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάνινγκ Φράι, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε δίπλα τον ΛεΜπρον Τζέιμς, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου το 2016.

AP Photo/Tony Dejak, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ