NBA

"Έχουν δώσει τα χέρια Νικς και Ντουράντ"

"Έχουν δώσει τα χέρια Νικς και Ντουράντ"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Το τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδας "Newsday" κάνει λόγο για τελειωμένη υπόθεση την μετακόμιση του Κέβιν Ντουράντ στη Νέα Υόρκη.

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και καιρό για τον Κέβιν Ντουράντ και τους Νικς , οι οποίοι έχουν θέσει τον 30χρονο σούπερ σταρ ως υπ' αριθμόν έναν στόχο τους στην offseason. Καταπώς φαίνεται, ούτε η απώλεια του Ζάιον Γουίλιαμσον πρόκειται να επηρεάσει τον "K.D.", η μετακόμιση του οποίου στο "μεγάλο μήλο" θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα της "Newsday".

" Φημολογείται ότι οι Νικς και ο Ντουράντ έχουν ήδη κάνει μυστική συνάντηση και ότι έχουν δώσει τα χέρια, αλλά και ότι όλες οι λεπτομέρειες για τις οικονομικές απολαβές του έχουν διευθετηθεί", γράφει η εφημερίδα της Νέας Υόρκης, η οποία υποστηρίζει ότι ο Ντουράντ δεν είναι χαρούμενος στο Γκόλντεν Στέιτ παρά τους διαδοχικούς τίτλους. Ο λόγος; Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας με τον Στέφεν Κάρι εκεί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Όλα αυτά συμβαίνουν με τον Ντουράντ να είναι νοκ άουτ επ' αόριστον και να έχει χάσει τους πρώτους τρεις αγώνες των δυτικών τελικών. Οι Γουόριορς όχι μόνο είναι αήττητοι στα playoffs χωρίς αυτόν (4-0), αλλά έχουν και 31-1 στα παιχνίδια που απουσίασε ο "K.D." και έπαιζε ο Κάρι.

Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ