NBA

Ετοιμος να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ ο Νοβίτσκι

Dallas Mavericks forward Dirk Nowitzki celebrates sinking a 3-point basket during the second half of the team's NBA basketball game against the Indiana Pacers in Dallas, Wednesday, Feb. 27, 2019. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Dallas Mavericks forward Dirk Nowitzki celebrates sinking a 3-point basket during the second half of the team's NBA basketball game against the Indiana Pacers in Dallas, Wednesday, Feb. 27, 2019. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP

Τρεις συμμετοχές χρειάζεται ο Ντιρκ Νοβίτσκι για να γίνει ο παίκτης με τους περισσότερους αγώνες με τη φανέλα μίας ομάδας. Ο θρύλος των Ντάλας Μάβερικς ετοιμάζεται να προσπεράσει τον Τζον Στόκτον.

Διανύει την 21η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, δεν έχει παίξει ποτέ εκτός ΝΒΑ, δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Ντάλας. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έγινε παίκτης των Μάβερικς το 1998 και συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα τους, τώρα όμως είναι έτοιμος να γράψει ένα πραγματικά απίθανο ρεκόρ στην ιστορία της Λίγκας.

Ο Γερμανός χρειάζεται τρεις συμμετοχές ώστε να ξεπεράσει τον Τζον Στόκτον και να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις με μία ομάδα! Ο Στόκτον είχε 1504 συμμετοχές με τους Γιούτα Τζαζ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει 1502 με τους Ντάλας Μάβερικς και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, σύντομα θα πατήσει στην κορυφή αυτής της πολύ ιδιαίτερης λίστας.

Πολύ μακριά από τους δύο προαναφερθέντες βρίσκεται ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έπαιξε σε 1346 αγώνες με τη φανέλα των Λέικερς από το 1996 έως το 2016. Οι συμμετοχές αφορούν αποκλειστικά αγώνες κανονικών περιόδων, χωρίς να περιλαμβάνουν play-offs και τελικούς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ