NBA

Eπικοινωνία του Άνταμ Σίλβερ με τους παίκτες του ΝΒΑ

NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong)
NBA Commissioner Adam Silver speaks at a news conference before an NBA preseason basketball game between the Houston Rockets and the Toronto Raptors Tuesday, Oct. 8, 2019, in Saitama, near Tokyo. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Επικοινωνία με όλους τους παίκτες του ΝΒΑ θα έχει την Παρασκευή (8/5) ο Άνταμ Σίλβερ, ώστε να τους ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες πριν παρθούν οι αποφάσεις για τη φετινή σεζόν.

Την στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού ταλαιπωρεί και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο ΝΒΑ κάνουν τα σχέδια τους για την επόμενη μέρα. Πιο συγκεκριμένα για το πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ήδη κάποιες ομάδες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν σταδιακά το πρόγραμμα των προπονήσεων ενώ υπάρχουν και αντίθετες απόψεις, όπως αυτή που εξέφρασε ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν. Για την ώρα όλα είναι ρευστά ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ τα οποία κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, ο Άνταμ Σίλβερ την Παρασκευή (8/5) θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με παίκτες του ΝΒΑ.

Στόχος του κομισάριου του ΝΒΑ είναι να ενημερώσει τους αθλητές για όλες τις λεπτομέρειες και τα βήματα τα οποία γίνονται με στόχο την επιστροφή στη δράση, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι δεδομένο και να παραμένει άγνωστο το μέλλον για τη φετινή σεζόν που σταμάτησε λόγω του κορονοϊού.

AP Photo/Jae C. Hong

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ