NBA

Κορονοϊός: Αντίθετος με το ρίσκο της επιστροφής ο Μαρκ Κιούμπαν

Washington Wizards owner Ted Leonsis, center, talks with Dallas Mavericks owner Mark Cuban, right, before an NBA basketball game between the Washington Wizards and the Dallas Mavericks, Wednesday, March 6, 2019, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, εξέφρασε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι ομάδες του ΝΒΑ στα γήπεδα.

Σύμφωνα με το πλάνο του Άνταμ Σίλβερ, το οποίο έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, από την Παρασκευή (8/5) όσες ομάδες βρίσκονται σε Πολιτείες που έχουν χαλαρώσει τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μπορούν βήμα - βήμα να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι Χιούστον Ρόκετς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και οι Ντένβερ Νάγγετς, έδειξαν την πρόθεσή τους, ώστε ν' ανοίξουν τα προπονητήρια τους, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν και αντίθετες απόψεις στο ενδεχόμενο της επιστροφής με δεδομένο πως οι ΗΠΑ έχουν πληγεί πολύ από την πανδημία.

Αντίθετος με την επιστροφή στη δράση είναι ο Μαρκ Κιούμπαν ο οποίος τόνισε πως δεν αξίζει να παρθεί αυτό το ρίσκο τη δεδομένη στιγμή. "Τα τεστ δεν μπορούν να λειτουργήσουν στους ασυμπτωματικούς και αυτό είναι πρόβλημα που με ανησυχεί", σχολίασε ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς και πρόσθεσε: "Μπορεί να είναι ο καθένας, ένας παίκτης, ένα μέλος της ομάδας, ένας υπάλληλος. Ειδικά όταν οι παίκτες μας προπονούνται κανονικά μόνοι τους για να είναι έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι το ρίσκο να επιστρέψουμε στο γήπεδο, αξίζει της ανταμοιβής".

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ