ΜΠΑΣΚΕΤ

Έξαλλοι παράγοντες ομάδων του ΝΒΑ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Los Angeles Lakers' LeBron James (23) during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets Tuesday, Dec. 18, 2018, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Los Angeles Lakers' LeBron James (23) during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets Tuesday, Dec. 18, 2018, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Μια ατάκα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει τις ομάδες των "μικρών αγορών" του ΝΒΑ. Δείτε τι έχει συμβεί με τον σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Τρεις ημέρες μετά την ατάκα του ΛεΜπρόν Τζέιμς " θα ήταν σπουδαίο να παίξω μαζί με τον Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς", η... μισή Λίγκα είναι έξαλλη, τόσο με εκείνον, όσο και με τους ανθρώπους που διοικούν το ΝΒΑ!

Παράγοντες των ομάδων που βρίσκονται στις λεγόμενες "μικρές αγορές" θεωρούν πως ο "Βασιλιάς" ξεπέρασε τα όρια και τους κανονισμούς του πρωταθλήματος, υποστηρίζουν ότι με την ατάκα του προσπάθησε να βάλει σε σκέψεις τον σούπερσταρ των Πέλικανς και έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, Ντελ Ντεμπς, για να του δηλώσουν την υποστήριξή τους.

" Σήμερα το πρόβλημα το έχουν οι Πέλικανς, αύριο θα το έχει κάποιος άλλος" δήλωσε GM ομάδας της Ανατολικής Περιφέρειας στο ESPN και πρόσθεσε: "Είναι λες και βρισκόμαστε εκτός σεζόν". Είναι προφανές πως ομάδες σαν τους Πέλικανς (Άντονι Ντέιβις), τους Μπακς (Γιάννης Αντετοκούνμπο), τους Χόρνετς (Κεμπά Γουόκερ) προσπαθούν να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους, καθώς οι κορυφαίοι αθλητές τους θα είναι -άλλοι νωρίτερα, άλλοι αργότερα- είτε σε φάση επέκτασης συμβολαίου, είτε free agets.

Πριν από μερικούς μήνες, τον περασμένο Ιούνιο για την ακρίβεια, το αφεντικό των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 δολαρίων επειδή είχε αποθεώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Το ΝΒΑ θεώρησε πως ο Τζόνσον παραβίασε τους κανονισμούς, καθώς αναφέρθηκε σε παίκτη που έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα της Λίγκας και μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που δημόσια τουλάχιστον θα είναι στο εξής πολύ πιο προσεκτικός.

Είναι, πάντως, δεδομένο πως τόσο οι Λέικερς όσο και οι Σέλτικς έχουν ήδη κάνει τον σχεδιασμό τους για να διεκδικήσουν τον Άντονι Ντέιβις , τον απόλυτο μεταγραφικό στόχο που μπορεί να αλλάξει την ιστορία τους για τα επόμενα δέκα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ