NBA

"Έδεσαν" τον Ντεζούντε Μάρεϊ οι Σπερς

"Έδεσαν" τον Ντεζούντε Μάρεϊ οι Σπερς
AP Photo/Brynn Anderson AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Οι Σπερς κλείδωσαν τον βασικό τους ποίντ γκαρντ για τα επόμενα χρόνια, αφού συμφώνησαν με τον ΝτεΖούντε Μάρεϊ για 4ετές συμβόλαιο αξίας 64 εκατ. δολαρίων.

Ο ΝτεΖούντε Μάρεϊ θεωρείται ο επικρατέστερος να πάρει την σκυτάλη στους Σπερς και να γίνει ο επόμενος ηγέτης της ομάδας. Οι Σπερς λοιπόν θέλησαν να του δείξουν πόσο τον πιστεύουν, φροντίζοντας να τον δέσουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, το Σαν Αντόνιο τα βρήκε σε όλα με τον νεαρό γκαρντ για συμβόλαιο 4 χρόνων έναντι 64 εκατ. δολαρίων. Οι συνολικές αποδοχές του Μάρεϊ μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 70 εκατ. δολάρια αν πιάσει κάποιους στόχους.

Ο Μάρεϊ επιλέχθηκε στο Νο29 του ΝΒΑ Draft του 2016, καταφέρνοντας σχετικά νωρίς να κερδίσει έναν ρόλο στο ροτέισον του Σαν Αντόνιο. Πέρυσι αναμενόταν να έχει την δική του αγωνιστική έκρηξη, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστού) είχε ως αποτέλεσμα να χάσει όλη την σεζόν. Φέτος όμως είναι υγιής, με τους Σπερς να δείχνουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

AP Photo/Brynn Anderson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ