NBA

Δεν είναι ψέμα: Οι οπαδοί των Λέικερς ετοιμάζουν συλλαλητήριο!

Δεν είναι ψέμα: Οι οπαδοί των Λέικερς ετοιμάζουν συλλαλητήριο!
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Συλλαλητήριο έξω από το Στέιπλς Σέντερ οργανώνουν για το πρωί της Παρασκευής (9/5) οι οπαδοί των Λέικερς, ώστε να δηλώσουν τον προβληματισμό τους για όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Η ομάδα απέτυχε, δεν μπήκε στα playoffs και ο Μάτζικ Τζόνσον αποχώρησε. Η Τζίνι Μπας λέγεται ότι προσπάθησε να βάλει τον Κερτ Ράμπις στο προπονητικό team και δεν το κατάφερε. Ο Λουκ Γουόλτον απολύθηκε και μετακόμισε στους Σακραμέντο Κινγκς. Ο Μόντι Γουίλιαμς προτίμησε να αναλάβει τους Σανς και ο Τάιρον Λου απέρριψε το τριετές συμβόλαιο που του προτάθηκε. Έχουν συμβεί πολλά το τελευταίο διάστημα στους Λέικερς, γι' αυτό και οι οπαδοί τους αποφάσισαν να κάνουν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν την τελευταία ώρα media του Λος Άντζελες, ο κόσμος που υποστηρίζει τους Λέικερς θα κάνει συλλαλητήριο το πρωί της Παρασκευής (10/5) έξω από το Στέιπλς Σέντερ, ώστε να δείξουν τον προβληματισμό τους και την αρνητική διάθεση που έχουν προς το front office του οργανισμού. Δεν είναι κάτι σύνηθες για τα δεδομένα της Λίγκας, δεν είναι σίγουρα κάτι που θα ευχαριστεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν είναι κάτι που περιμέναμε να ακούσουμε. Και όμως, η Παρασκευή θα είναι μια ιστορική ομάδα για τους Λιμνανθρώπους...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ