NBA

Deal τριών παικτών ανάμεσα σε Λέικερς και Κλίπερς

Los Angeles Lakers center Ivica Zubac (40) in the second half of an NBA basketball game Monday, March 13, 2017, in Denver. The Nuggets won 129-101. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP

Μάικ Μουσκάλα, Μάικλ Μπίσλι και Ίβιτσα Ζούμπατς πρωταγωνίστησαν στο deal των Κλίπερς με τους Λέικερς, με τους τρεις παίκτες να μένουν πάντως στο ίδιο γήπεδο, το Staples Center που μοιράζονται οι δύο ομάδες.

Να και μια συμφωνία που δεν περιμέναμε να δούμε... Κλίπερς και Λέικερς έκαναν δουλειά μισή ώρα πριν εκπνεύσει το Trade Deadline, με τους πρώτους να δίνουν στους δεύτερους τον φόργουορντ Μάικ Μουσκάλα και τους Λιμνανθρώπους να στέλνουν στους... συντοπίτες τους τον φόργουορντ Μάικλ Μπίσλι και τον νεαρό σέντερ Ίβιτσα Ζούμπατς που το τελευταίο διάστημα έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Προς το παρόν μοιάζει "περίεργο" το συγκεκριμένο deal καθώς ο Μουσκάλα είναι παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων ενώ ο Ζούμπατς θεωρήθηκε καλή επένδυση για το μέλλον από τους Λέικερς, που τον πρόσφεραν στους Πέλικανς για τον Άντονι Ντέιβις, αλλά τελικά προτίμησαν να ανοίξουν μια θέση στο ρόστερ τους για να βάλουν σε αυτό έναν πιο έτοιμο παίκτη από την "δεξαμενή" των free agents.

Αυτός μάλλον θα είναι ο Καρμέλο Άντονι...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ