Δάκρυσε ο Μάικλ Τζόρνταν στα εγκαίνια της κλινικής που χρηματοδότησε

Η πρώτη από τις δύο κλινικές που χρηματοδότησε ο Μάικλ Τζόρνταν στη Σάρλοτ άνοιξε τις πόρτες της κι ο AIR ήταν πολύ συγκινημένος στα εγκαίνιά της (VIDEO).

Η Novant Health Michael Jordan Family Medical Clinic, η πρώτη από τις δύο κλινικές για ανθρώπους με χαμηλό εισόδημα, άνοιξε τις πόρτες της στην Σάρλοτ. Ο Μάικλ Τζόρνταν χρηματοδότησε την ανέγερσή τους με ένα ποσό που άγγιξε τα επτά εκατομμύρια δολάρια (η μεγαλύτερη δωρεά από αθλητή στην ιστορία της ανθρωπότητας) και στα εγκαίνια που έγιναν την Πέμπτη (17/10) δάκρυσε όταν εξήγησε τη σημασία της ανταποδοτικότητας.

"Αυτή είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα, επειδή αισθάνομαι πως ανταποδίδω στην κοινωνία την υποστήριξη που είχα από εκείνη στη διάρκεια των χρόνων. Δεν μπορώ να ξεπληρώσω την αγάπη που πήρα από όλους εσάς, αυτή είναι μόνο η αρχή" ήταν μερικά από τα λόγια του, δύο χρόνια μετά από την ανακοίνωσή του πως θα χρηματοδοτήσει αυτές τις δύο κλινικές σε μία από τις πιο υποτιμημένες περιοχές της Σάρλοτ, της πατρίδας του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.