ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασταμάτητοι οι Ράπτορς, κέρδισαν και τους Γουλβς!

Toronto Raptors forward Kawhi Leonard, left, drives around Utah Jazz forward Royce O'Neale, right, in the first half during an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 2, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Με τον Κουάι Λέοναρντ να κάνει πράγματα και θαύματα, οι Ράπτορς κέρδισαν με 112-105 τους Γουλβς και παράμειναν αήττητοι έπειτα από 5 αγώνες.

Το Τορόντο συνεχίζει το... βιολί του. Οι Καναδοί πραγματοποίησαν ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση και με ηγέτη τον Κουάι Λέοναρντ κέρδισαν με 112-105 τους Γουλβς, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 5-0!

Οι Ράπτορς πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, ξεφεύγοντας με 26-19 στην πρώτη περίοδο και 57-48 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και έφτασαν κάποια στιγμή στην τέταρτη περίοδο να προηγηθούν ακόμα και με 17 πόντους διαφορά, μέχρι η Μινεσότα να καταφέρει με αντεπίθεση διαρκείας να μειώσει σε 106-101 με περίπου 80 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε. Ένα καλάθι του Κουάι Λέοναρντ όμως στην επόμενη επίθεση για το 108-101 έφτανε στους γηπεδούχους για να πάρουν την ανάσα που χρειαζόντουσαν και να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Ο Λέοναρντ ήταν ο ηγέτης των Ράπτορς σε ακόμα ένα παιχνίδι, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 35 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας να προσθέτει 16 πόντους και τον Σερτζ Ιμπάκα 15 πόντους. Για τους Γουλβς, ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 23 πόντους, 5 ασίστ και 6 κλεψίματα, ο Ντέρικ Ρόουζ 16 πόντους και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς 14 πόντους, αλλά με 5/17 σουτ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ασταμάτητοι οι Ράπτορς, κέρδισαν και τους Γουλβς!

Ασταμάτητοι οι Ράπτορς, κέρδισαν και τους Γουλβς!

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ