NBA

Αντετοκούνμπο: Σε ρόλο... προπονητή ο Γιάννης, έδινε οδηγίες στον Θανάση

Αντετοκούνμπο: Σε ρόλο... προπονητή ο Γιάννης, έδινε οδηγίες στον Θανάση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός για δεύτερο σερί παιχνίδι των Μπακς, ωστόσο είχε τον δικό του ρόλο απέναντι στους Νάγκετς, δίνοντας οδηγίες στον Θανάση.

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε στα "πιτς" για τα δύο τελευταία παιχνίδια των Μπακς, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και έτσι στο παιχνίδι με τους Νάγκετς είχε ρόλο θεατή, αλλά... όχι μόνο.

O "Greek Freak" έζησε έντονα το παιχνίδι, εμψύχωνε τους συμπαίκτες του, ήταν κοντά τους ακόμα και στο ζέσταμα, ενώ είχε ρόλο... προπονητή προς τον αδερφό του, Θανάση.

Συγκεκριμένα, η κάμερα "έπιασε" τον Γιάννη να δίνει οδηγίες στον φόργουορντ των Μπακς, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε 19 λεπτά στο Ντένβερ. Ο σταρ των Μπακς και περσινός MVP είδε τον αδερφό του να έχει 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε αυτό το διάστημα, προσπαθώντας από την πλευρά του να τον βοηθήσει με τις συμβουλές του, δείχνοντας για μία ακόμη φορά, ότι ο ηγετικός του ρόλος στα "Ελάφια" δεν περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του παρκέ όταν ο ίδιος αγωνίζεται, αλλά ακόμη και ως θεατής, προσπαθώντας ακόμα κι έτσι να βοηθήσει την ομάδα του.

Photo Credits: AP Photo/David Zalubowski

Δείτε τη στιγμή με τα "ιδιαίτερα" του Γιάννη στον Θανάση:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ