NBA

Αντετοκούνμπο: Μπήκε για προθέρμανση, το παλεύει μέχρι τέλους

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) dunks in the second half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) dunks in the second half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Το παλεύει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αφαίρεσε την προστατευτική μπότα και ακολουθεί την ρουτίνα του εν όψει του τζάμπολ του Game 5 της σειράς Μπακς - Χιτ. Παραμένουν λίγες οι πιθανότητες να παίξει (VIDEO).

Έφτασε στο γήπεδο τρεις ώρες πριν από το τζάμπολ του Game 5 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με τους Μαϊάμι Χιτ, φορούσε την προστατευτική μπότα που δεν έχει αποχωριστεί από το βράδυ της Κυριακής, όμως πήγε στα αποδυτήρια, άλλαξε και στις 23:30 βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει την ρουτίνα του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το παλεύει, θέλει να βοηθήσει τους Μπακς να μειώσουν στο 3-2 και να μείνουν ζωντανοί, θέλει να παλέψει για να γίνει η ομάδα του Μιλγουόκι η πρώτη ομάδα στην ιστορία που θα κάνει την ανατροπή από το 3-0 και η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Ο Greek Freak ξεκίνησε με προσπάθειες στη ρακέτα, συνέχισε με μακρινές εκτελέσεις, χωρίς όμως να πιέσει ιδιαίτερα τον εαυτό του. Η λογική λέει πως δύσκολα θα τον δούμε στο τζάμπολ, καθώς ο δεξιός του αστράγαλος είναι πολύ καταπονημένος από τα δύο διαστρέμματα που υπέστη στα Game 3 και 4, ωστόσο ούτε στο προηγούμενο ματς έπρεπε να παίξει. Και έπαιξε. Το Sport24.gr θα σας ενημερώσει άμεσα μόλις υπάρξει απόφαση για τη συμμετοχή ή την απουσία του από την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει μιάμιση ώρα μετά από τα μεσάνυχτα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ