ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανέτοιμος ακόμα για την πρεμιέρα ο Γουέστμπρουκ

Ανέτοιμος ακόμα για την πρεμιέρα ο Γουέστμπρουκ
AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν είναι ακόμα έτοιμος να προπονηθεί και ενδεχομένως να χάσει τους πρώτους αγώνες της Οκλαχόμα Σίτι, την ώρα που επιστρέφει ο Ντρέιμοντ Γκριν στο Γκόλντεν Στέιτ.

Η αποθεραπεία του Ράσελ Γουέστμπρουκ πηγαίνει βάσει προγράμματος. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι θα προλάβει την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ (16/10). Ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα Σίτι αναρρώνει ακόμα από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τον Μπίλι Ντόνοβαν ακόμα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

" Κάθε μέρα αισθάνεται και καλύτερα, αλλά δεν θέλω να πω εάν θα είναι έτοιμος. Θα πρέπει πρώτα να προηγηθούν πολλά άλλα πράγματα μέχρι να πάρουμε αυτή την απόφαση", τόνισε ο προπονητής της Θάντερ. Ο Γουέστμπρουκ προπονείται εδώ και ημέρες, όχι όμως στα πέντε εναντίον πέντε. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό ο 29χρονος πόιντ γκαρντ να χάσει τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στην κανονική περίοδο.

Επιστρέφει ο Γκριν κόντρα στους Λέικερς

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα στο Οκλαντ για έναν άλλον τραυματία. Ο λόγος για τον Ντρέιμοντ Γκριν, που έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, αναμένεται να κάνει απόψε την επανεμφάνισή του στο φιλικό με τους Λέικερς, το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας των Γουόριορς. Ο Γκριν συμμετείχε στο πρώτο φιλικό του Γκόλντεν Στέιτ, έκτοτε όμως δεν έχει παίξει λόγω του προβλήματος στο γόνατο.

Photo credits: AP Photo/Sue Ogrocki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ