NBA

Αμφίβολοι οι Κάρι - Τόμπσον για το 1ο ματς

Αμφίβολοι οι Κάρι - Τόμπσον για το 1ο ματς
AP Photo/Kamil Krzaczynski AP PHOTO/KAMIL KRZACZYNSKI

Ο Στιβ Κερ χαρακτήρισε τον Στέφεν Κάρι και τον Κλέι Τόμπσον "αμφίβολους" για τον πρώτο αγώνα με τους Ρόκετς (28/4, 22:30) στην ημιτελική σειρά των δυτικών playoffs.

Οι Γουόριορς υποδέχονται απόψε (28/4, 22:30) τους Ρόκετς στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των δυτικών playoffs και ακόμα δεν ξέρουν εάν θα έχουν τον Στέφεν Κάρι και τον Κλέι Τόμπσον. Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο Στιβ Κερ, ο οποίος χαρακτήρισε τους "splash brothers" αμφίβολους για σήμερα, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν τα τελευταία 24ωρα.

Αμφότεροι έχουν υποστεί διάστρεμμα και ακολουθούν θεραπεία, προκειμένου να μπορέσουν να ενισχύσουν το Γκόλντεν Στέιτ στον πρώτο αγώνα της πολυαναμενόμενης σειράς. " Δεν πρόκειται να κάνω κάποια οριστική δήλωση για το εάν θα παίξουν και οι δύο. Ας τους χαρακτηρίσουμε αμφίβολους. Και οι δύο προπονήθηκαν, αλλά θα δούμε πως θα πάνε", δήλωσε ο προπονητής των Γουόριορς την παραμονή του μεγάλου αγώνα.

Ο μεν Κάρι γύρισε τον δεξιό αστράγαλο στην πρώτη περίοδο του προχθεσινού ματς με τους Κλίπερς στο Λ.Α., ο δε Τόμπσον στην τρίτη. Σύμφωνα με τον Κερ το διάστρεμμα του Τόμπσον είναι το πιο σοβαρό από τα δύο. Ο ίδιος, πάντως, περιμένει να είναι έτοιμος απόψε. " Θα είμαι πανέτοιμος, θα είμαι εντάξει", είχε πει μετά το παιχνίδι της Παρασκευής (26/4) ο σούτινγκ γκαρντ των Γουόριορς.

Photo credits: AP Photo/Kamil Krzaczynski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ