ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, πέρασαν και από το Φοίνιξ

Toronto Raptors forward Serge Ibaka (9) gets a high five from guard Kyle Lowry (7) after he was fouled during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Saturday, Oct. 20, 2018, in Washington. The Raptors won 117-113. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Οι Ράπτορς εμφανίστηκαν σοβαροί στο Φοίνιξ και επιβλήθηκαν με 107-98 των Σανς και παρέμειναν στην κορυφή της Ανατολής. Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Λέοναρντ.

Οι Ράπτορς συνεχίζουν να... προελαύνουν. Βρίσκοντας απέναντί τους την χειρότερη ομάδα της Δύσης, τους Σανς, οι πρωτοπόροι της Ανατολής ζορίστηκαν αρκετά, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν μία... επαγγελματική νίκη με 107-98. Βελτίωσαν έτσι το ρεκόρ τους στο 8-1 και πλέον είναι μόνοι-πρώτοι στην κορυφή της Ανατολής, με τους Μπακς να ακολουθούν με ρεκόρ 7-1.

Το Τορόντο είδε τους Σανς να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και να κλείνουν την δεύτερη περίοδο προηγούμενοι με 52-48. Στην δεύτερο ημίχρονο όμως οι Ράπτορς σοβαρεύτηκαν και πήραν σταδιακά το πάνω χέρι στο παιχνίδι, φτάνοντας τελικά σε μία ακόμα νίκη.

Ο Κουάι Λέοναρντ με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών - αν και αποχώρησε από το παιχνίδι για τα αποδυτήρια με 2 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα με ενοχλήσεις στο πόδι - με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας να προσθέτει 16 πόντους και τον Σερτζ Ιμπάκα 14 πόντους.

Για τους Σανς, ο Αϊζάια Κάναν είχε 19 πόντους, ο Ντέβιν Μπούκερ 18 πόντους (αλλά με 8/20 σουτ) και ο ΝτιΆντρε Έιτον 17 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, πέρασαν και από το Φοίνιξ
Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, πέρασαν και από το Φοίνιξ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ