NBA

Άγγιξε το double-double ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Άγγιξε το double-double ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAS

Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο πρώτο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς για την preseason απέναντι στους Μπουλς, υπό το βλέμμα του Γιάννη που δεν αγωνίστηκε.

Δυναμικό αν μη τι άλλο ξεκίνημα είχε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο πρώτο παιχνίδι της preseason του NBA για τους Μιλγουόκι Μπακς, στο Σικάγο κόντρα στους Μπουλς.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 19'51'' συμμετοχής, στα οποία κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και να γράψει το όνομά του σε διαφορετικές κατηγορίες της στατιστικής. Συγκεκριμένα, σε αυτό το διάστημα απώλεσε το double-double για 1 μόλις πόντο, πετυχαίνοντας 9 και παράλληλα μαζεύοντας 10 ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 2/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 2/6 βολές, ενώ "έκλεισε" το παιχνίδι με 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε, μένοντας εκτός μαζί με τους Μπλέντσο και Κρις Μίντλετον, ενώ οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι της preseason επικρατώντας των Μπουλς 122-112. Από εκεί και πέρα, 13 πόντους είχε ο Μπρουκ Λόπεζ , 14 πέτυχε ο αδελφός του, Ρόμπιν όσους και ο Φρανκ Μέισον, ενώ το double-double έχασε για 1 ριμπάουντ ο Στέρλινγκ Μπράουν που μάζεψε 9 τέτοια και συνάμα πέτυχε 12 πόντους.

Photo Credits: AP Photo/Charles Rex Arbogas

Οι καλύτερες στιγμές των Μπακς απέναντι στους Μπουλς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ