NBA

2020 ΝΒΑ All-Star Weekend: Στο Rising Stars Game ο Ντόντσιτς

2020 ΝΒΑ All-Star Weekend: Στο Rising Stars Game ο Ντόντσιτς
AP Photo/Brandon Wade AP PHOTO/BRANDON WADE

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα βρεθεί στο Rising Stars Game του NBA All-Star Weekend, μαζί με ακόμη δύο παίκτες από την Ευρώπη. Μέσα κι ο Ζάιον Γουίλιαμσον.

Πέρα από το παιχνίδι της Team LeBron και της Team Giannis, ο Λούκα Ντόντσιτς θα δώσει επίσης το παρών στο Rising Stars Game του NBA All-Star Weekend. Ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς δεν γινόταν να απουσιάζει από το παιχνίδι των... μικρών του ΝΒΑ, αποτελώντας άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ.

Αυτό που μένει να φανεί βέβαια, είναι αν θα έχει ξεπεράσει έως τότε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ και δύο μέρες στον αστράγαλο. Στο Ντάλας ανέφεραν πως πρόκειται για κάτι "διαχειρίσιμο" πλην όμως δεν έδωσαν ακριβή ημερομηνία επιστροφής. Πέραν του 20χρονου, την Ευρώπη θα εκπροσωπήσουν (ως μέλη της Team World) ο Σβι Μίχαλιουκ κι ο Μόριτζ Βάγκνερ.

Εξάλλου, στην ομάδα των ΗΠΑ επιλέχθηκε κι ο Ζάιον Γουίλιαμσον, παρότι έχει παίξει ελάχιστα φέτος.

ΚΟΣΜΟΣ: Νικέιλ Αλεξάντερ - Γουόκερ, ΝτεΆντρε Έιτον, Αρ Τζέι Μπάρετ, Μπράντον Κλαρκ, Λούκα Ντόντσιτς, Σάι Γκίλγκεους - Αλεξάντερ, Ρούι Χατσιμούρα, Σβι Μίχαλιουκ, Τζος Οκόγιε, Μόριτζ Βάγκνερ.

ΗΠΑ: Μάιλς Μπρίτζες, Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ, Ντεβόντε Γκράχαμ, Τάιλερ Χίρο, Τζάρεν Τζάκσον, Τζα Μοράντ, Κέντρικ Ναν, Ερίκ Πασκάλ, Πι Τζέι Γουάσινγκτον, Τρε Γιάνγκ, Ζάιον Γουίλιαμσον.

AP Photo/Brandon Wade

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ