NBA

2020 NBA Draft: Στους Τίμπεργουλβς η πρώτη επιλογή, στους Γουόριορς η δεύτερη

2020 NBA Draft: Στους Τίμπεργουλβς η πρώτη επιλογή, στους Γουόριορς η δεύτερη

Στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς πήγε η πρώτη επιλογή στο 2020 ΝΒΑ Draft, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς των Κάρι - Τόμπσον - Γκριν να επιλέγουν δεύτεροι και να αναζητούν τον νεαρό που θα τους συμπληρώσει για μια νέα δυναστεία (VIDEO).

Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από την άνετη νίκη των Μπακς επί των Μάτζικ και τη σπουδαία βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η δράση μεταφέρθηκε από τη "φούσκα" της Disney World στη λοταρία για τις επιλογές στο 2020 NBA Draft. Τυχεροί ήταν τελικά οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς θα επιλέξουν πρώτοι και θα έχουν μια καλή "δεξαμενή" νεαρών για να "τσιμπήσουν" τον παίκτη που θα τους οδηγήσει στην επόμενη μέρα τους στη Λίγκα.

Δεύτεροι θα επιλέξουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τρίτοι οι Σάρλοτ Χόρνετς, τέταρτοι οι Σικάγο Μπουλς και πέμπτοι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς που ήταν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ και τελικά πήρε σε δεύτερη συνεχόμενη διαδικασία την πέμπτη επιλογή.

Δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές, από την 1η έως την 60η:

2020 NBA Draft: Στους Τίμπεργουλβς η πρώτη επιλογή, στους Γουόριορς η δεύτερη

Από τον σούτινγκ γκαρντ Άντονι Έντουαρντς μέχρι τον πόιντ γκαρντ ΛαΜέλο Μπολ, από τον πάουερ φόργουορντ Όμπι Τόπιν μέχρι τον σέντερ Τζέιμς Γουάιζμαν κι από τον Ντένι Αβντίγια μέχρι τον Κίλιαν Χέιζ και τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, οι ομάδες του ΝΒΑ θα έχουν αρκετή δουλειά για να βρουν τον "εκλεκτό" τους, ειδικά από τη στιγμή που φέτος, εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ατομικά με τους νεαρούς αθλητές. Θα τους δουν διαδικτυακά, σίγουρα όμως το ρίσκο θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες διαδικασίες.

Προς το παρόν, πάντως, ουδείς γνωρίζει πότε θα διεξαχθεί το 2020 NBA Draft και σε ποια τοποθεσία. Όλα δείχνουν ρευστά όσον αφορά στη σεζόν 2020/21 όπως διαβάσατε στο Sport24.gr το βράδυ της Πέμπτης (20/8) , οπότε όλοι θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ