ΜΠΑΣΚΕΤ

Ουνικάχα Μάλαγα: Με την βούλα παίκτης της ο Τουπάν

Ουνικάχα Μάλαγα: Με την βούλα παίκτης της ο Τουπάν
EUROKINISSI SPORTS

Η συμφωνία επισημοποιήθηκε σήμερα και ο Αξέλ Τουπάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία ανακοίνωσε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Η συμφωνία πήρε και επίσημη μορφή. Ο Αξέλ Τουπάν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών στην Ουνικάχα Μάλαγα και η ισπανική ομάδα τον ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (21/8), βρίσκοντας στο πρόσωπο του πρώην "ερυθρόλευκου" γκαρντ/φόργουορντ τον αντικαταστάτη του τραυματία Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Τουπάν δεν είχε βρει ομάδα από τον περασμένο Απρίλιο, όταν αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό , αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα του Πειραιά. Ο Γάλλος διεθνής δεν είχε μεγάλο ρόλο στο rotation του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο απολογισμός του τη σεζόν 2018/19 στον Ολυμπιακό ήταν 4,8 πόντοι και 1,2 ριμπάουντ σε 13,6 λεπτά κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

Ο Γάλλος έγινε ο τρίτος πρώην παίκτης των "ερυθρόλευκων" την τελευταία διετία που ακολούθησε το δρόμο της Μάλαγα μετά το τέλος της θητείας του στον Πειραιά. Την προηγούμενη χρονιά είχαν προηγηθεί ο Μπράιαν Ρόμπερτς και ο Κάιλ Γουίλτζερ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ