ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρτίν: "Πετύχαμε κάτι που πολλοί έβλεπαν ως αδύνατο"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Liga Endesa μετράει αντίστροφα για την επανεκκίνηση της σεζόν, κι ο Αντόνιο Μαρτίν δήλωσε ικανοποιημένος για το γεγονός πως επετεύχθη αυτό που φαινόταν ως ακατόρθωτο.

Η Liga Endesa ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα για τον τρόπο ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν, με τις δώδεκα ομάδες που θα επιστρέψουν στο παρκέ να δοκιμάζονται από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του αναλυτικού προγράμματος των αγώνων, ο πρόεδρος της ACB, Αντόνιο Μαρτίν, μίλησε για την επάνοδο στην δράση κάνοντας λόγο για μια επιτυχία που πολλοί δεν περίμεναν. Από την στιγμή όμως, που η Ισπανία κατάφερε να ξεπεράσει την πανδημία και να σταθεί πάλι στα πόδια της, κατέστη εφικτή η ολοκλήρωση της σεζόν εντός παρκέ.

"Πετύχαμε κάτι, που πολλοί έβλεπαν ως αδύνατο. Μία από τις προτάσεις που έκανε η Βαλένθια ήταν, για τον περιορισμό του ρίσκου για τους παίκτες, να μετατραπεί ένα τμήμα του προπονητικού κέντρου σε διαγνωστικό κέντρο, τόσο για τον κορονοϊό όσο και για κάποιες βασικές εξετάσεις για τους αθλητές (αξονική, μαγνητική, υπέρηχοι). Αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε είναι όσο το δυνατόν περισσότερο οι μετακινήσεις, ακόμη κι αν αυτές αφορούν τη διακομιδή σε ένα νοσοκομείο" είπε και συνέχισε αναφερόμενος στις συζητήσεις που έγιναν με τους παίκτες για τη συνέχεια της Liga Endesa:

"Καταρχάς ήταν κάτι σημαντικό, που απέφερε κέρδη σε όλους μας. Ήμασταν σε θέση να ακούσουμε τις ανησυχίες τους, να ξέρουμε τι τους απασχολεί περισσότερο και ποιες είναι οι αμφιβολίες τους για συγκεκριμένα ζητήματα. Εν συνεχεία, μπορέσαμε να τους παρουσιάσουμε και να εξηγήσουμε πλήρως το πλάνο μας και οτιδήποτε αφορά στον τρόπο ολοκλήρωση της σεζόν".

Η Ισπανία είναι μία από τις τρεις χώρες που θα δουν το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται εντός παρκέ, μαζί με τη Γερμανία και το Ισραήλ.

Μαρτίν: "Πετύχαμε κάτι που πολλοί έβλεπαν ως αδύνατο"

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ