ΜΠΑΣΚΕΤ

Liga Endesa: Με νίκη μπήκε στην τελική φάση η Μπαρτσελόνα

EUROLEAGUE /  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKKINISSI

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου έκανε η Μπαρτσελόνα καθώς νίκησε 96-92 την Μπανταλόνα στην πρεμιέρα της τελικής φάσης της Liga Endesa που διεξάγεται στη Βαλένθια.

Μετά από μεγάλο διάστημα διακοπής λόγω κορονοϊού και πέντε εβδομάδες προπονήσεων, η Liga Endesa επέστρεψε στην αθλητική καθημερινότητα μετά την Basketball Bundesliga. Στην πρεμιέρα της τελικής φάσης η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε τις απουσίες των Ερτέλ και Ρίμπας αλλά και το άγχος της μεγάλης απουσίας από τη δράση.

Με τον Κέβιν Πάνγκος να παίζει το πρώτο του επίσημο ματς για φέτος και τον Νίκολα Μίροτις (16 πόντους και 5 ριμπάουντ) να ηγείται της προσπάθειας οι ¨μπλαουγκράνα” είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα με διψήφια διαφορά. Η Μπανταλόνα προσπάθησε για την ανατροπή στα τελευταία λεπτά, ωστόσο οι παίκτες του Πέσιτς είχαν την ψυχραιμία και τις λύσεις, προκειμένου να φτάσουν στην επικράτηση.

Εκτός του Μίροτιτς, καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Άνταμ Χάνγκα (11 πόντοι, 8 ασίστ), Κόρι Χίγκινς (11 πόντοι) και Βίκτορ Κλαβέρ (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ). Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κόνορ Μόργκαν με 21 πόντους και ο Άλεν Όμιτς με 14 και 8 ριμπάουντ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ