ΜΠΑΣΚΕΤ

Liga Endesa: Ξεκινάει η τελική φάση του πρωταθλήματος

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από σχεδόν πέντε εβδομάδες προπονήσεων, οι ομάδες της Liga Endesa επιστρέφουν στην δράση για να ολοκληρώσουν τη σεζόν εντός των αγωνιστικών χώρων.

Μετά τη Γερμανία, είναι η σειρά της Ισπανίας να επιστρέψει στην αθλητική καθημερινότητα. Αφού προηγήθηκαν περίπου πέντε εβδομάδες προπονήσεων, οι δώδεκα (12) ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση της Liga Endesa ρίχνονται από σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, στη μάχη με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά την έγκριση που πήρε το ειδικό πλάνο ολοκλήρωσης του ισπανικού πρωταθλήματος, κι αφού άπαντες έχουν συγκεντρωθεί στη Βαλένθια εδώ και περίπου μία εβδομάδα, η δράση είναι προ των πυλών με τη διεξαγωγή τριών αγώνων στη διάρκεια της ημέρας.

Πρόκειται για τους εξής αγώνες του Α' Ομίλου:

(16:30) Μπαρτσελόνα - Μπανταλόνα

(19:30) Τενερίφη - Ουνικάχα Μάλαγα

(22:30) Μπιλμπάο - Μπασκόνια

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου θα ακολουθήσουν οι άλλες έξι ομάδες (Ανδόρα - Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια, Σαραγόσα - Μπούργος) προκειμένου σιγά σιγά η Liga Endesa να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους ανά όμιλο, με τις δύο πρώτες κάθε ομίλου να προκρίνονται στους "4" του πρωταθλήματος. Τόσο οι ημιτελικοί όσο και οι τελικοί θα είναι μονοί αγώνες, με τη σεζόν να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με τον τελικό και την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ