Ισπανία: Στον "αέρα" ο Σκαριόλο λόγω της μετάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021 δημιουργεί πρόβλημα στην Ισπανία, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Σέρτζιο Σκαριόλο ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Η απόφαση της ΔΟΕ για μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021 προκαλεί αλυσιδωτές εξελίξεις στον παγκόσμιο αθλητισμό. Μεγάλες διοργανώσεις πρέπει να αναπροσαρμώσουν τα πλάνα τους αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους (μεταξύ αυτών το EuroBasket 2021), ενώ σε αρκετές περιπτώσεις προκύπτουν ερωτηματικά αναφορικά με τη συνεργασία δύο πλευρών (όπως συνέβη με τον Ρικ Πιτίνο και την ΕΟΚ).

Μεταξύ αυτών που επηρεάζονται από τη μεταφορά των Ολυμπιακών Αγώνων για την επόμενη χρονιά είναι κι η συνεργασία της Ισπανίας με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Οι δύο πλευρές δεσμεύονται βάσει συμβολαίου μέχρι το φετινό καλοκαίρι, αφού επιθυμία του έμπειρου τεχνικού ήταν να ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος του στη φούρια ρόχα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πλέον όμως δημιουργούνται ερωτηματικά αν η συμφωνία θα αναπροσαρμοστεί ή η FEB θα υποχρεωθεί να ψάξει για νέο προπονητή εν όψει της μεγάλης γιορτής του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως επίσης για τη συνέχεια των προκριματικών του EuroBasket 2021.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η AS, ο Χόρχε Γκαρμπαχόθα (πρόεδρος της FEΒ) δεν έχει έρθει ακόμη σε επικοινωνία με τον ατζέντη του Σέρτζιο Σκαριόλο για να βρεθεί λύση στο θέμα.

AP Photo/Mark Schiefelbein

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.