ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανία: Ο Λαρεντζάκης πήρε τη μονομαχία με τον Βασιλειάδη

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Η Μούρθια επικράτησε εκτός έδρας της Ομπραντόιρο, σε ένα παιχνίδι που έλαμψαν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Κώστας Βασιλειάδης. Στο ρελαντί η Μπαρτσελόνα.

Σπουδαία νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού, πέτυχε η Μούρθια στην έδρα της Ομπραντόιρο (83-72). Ο Άσκια Μπούκερ ήταν αυτός που ξεχώρισε με τους 31 πόντους που σημείωσε, σε μια μονομαχία όπου έλαμψαν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Κώστα Βασιλειάδη.

Ο πρώτος τελείωσε με 16 πόντους (με 4/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 23'19'' συμμετοχής, ενώ ο δεύτερος είχε 19 πόντους (με 4/10 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/3 βολές), 2 ασίστ και 1 λάθος στα 19'42'' που χρησιμοποιήθηκε από τον Μόντσο Φερνάντεθ.

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα έπαιξε στο ρελαντί και πήρε τη νίκη απέναντι στη Μανρέσα (86-74) στο Palau Blaugrana. Ο Μπράντον Ντέιβις (24 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Νίκολα Μίροτιτς (14 πόντοι) ήταν αυτοί που έκαναν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για τους μπλαουγκράνα, με την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς να παραμένει στην κορυφή της Liga Endesa.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ