VTB LEAGUE

Η Νίζνι "έδεσε" τον Κβοστόφ

Η Νίζνι "έδεσε" τον Κβοστόφ

Ο Ντμίτρι Κβοστόφ επέκτεινε πρόωρα τη συνεργασία του με τη Νίζνι, με τη νέα συμφωνία των δύο πλευρών να τον κρατά στο Νόβγκοροντ μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η παρουσία του Ντιμίτρι Κβοστόφ στη Νίζνι την τελευταία διετία είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Με την ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις πανηγύρισε (αρχικά) τη συμμετοχή στην Euroleague και (εν συνεχεία) την πρόκριση στο Top 16.

Επί της ουσίας, ο 25χρονος πόιντ γκαρντ είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι "μελανόλευκοι" έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Γι αυτό, η διοίκηση του ρωσικού συλλόγου αποφάσισε να τον ανταμείψει, με τον προφανή τρόπο.

Του προσέφερε νέο διετές συμβόλαιο, το οποίο αποδέχθηκε μετά χαράς, βάζοντας την υπογραφή του. Όπερ και σημαίνει πως... δεν το κουνάει από το Νόβγκοροντ, μέχρι το καλοκαίρι του 2017, θέλοντας να γευτεί ακόμη περισσότερες χαρές υπό τις οδηγίες του Άιναρς Μπαγκάτσκις.

" Είμαι χαρούμενος που θα μείνω εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο μέρος, όπου θα μπορούσα να εξελιχθώ. Αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, έχω κερδίσει πολλά. Παίζω μαζί με τους φίλους μου και είμαι χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της Νίζνι", ανέφερε ο Ντιμίτρι Κβοστόφ για την παραμονή του στον ρωσικό σύλλογο, με τον Σεργκέι Πανόφ (πρόεδρος) να προσθέτει:

" Νομίζω πως όσο βρίσκεται στην ομάδα, ο Ντμίτρι έγινε πιο δυνατός ως άνθρωπος και ως παίκτης. Έδειξε πως μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής και αν ηγηθεί σε πολλούς τομείς. Θα συνεχισουμε τη συνεργασία μας, κάτι που θεωρώ σωστό και για τι ςδύο πλευρές".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ