ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βελτίωση και συγκέντρωση

Βελτίωση και συγκέντρωση
Πέσιτς INTIME SPORTS

Η Βαλένθια γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτό δεν απογοητεύει τον Σβέτισλαβ Πέσιτς...

Η Βασίλισσα κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να ελέγξει τον τομέα των ριμπάουντ. Εκεί στάθηκε και ο Σέρβος τεχνικός της Βαλένθια.

" Περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι με έξτρα κίνητρο. Ελπίζω να λύσουμε το πρόβλημα που είχαμε με τα επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο παιχνίδι", ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Στη συνέχεια δήλωσε: " Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε αυτό τον τομέα και αυτό δεν είναι νέο για εμάς. Με την άμυνα που παίζουμε, δεν είναι εύκολο να πάρουμε αυτά τα αμυντικά ριμπάουντ. Πρέπει να διαλέξεις τι είδους άμυνα θα χρησιμοποιήσεις. Ό,τι κι αν διαλέξουν, υπάρχουν πάντα οι ελλείψεις και θα πρέπει να συμβιβαστείς.

Ξέρουμε τη άμυνα θα παίξουμε στο δεύτερο παιχνίδι και απλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε αυτό. Δεν έχουμε χρόνο για να απογοητευτούμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στις δύο προπονήσεις που απομένουν και στο πως θα “χτυπήσουμε” τη Ρεάλ".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ