ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Εφιαλτική πρεμιέρα για Βαλένθια

Εφιαλτική πρεμιέρα για Βαλένθια

Σε δέκα ημέρες η Βαλένθια ταξιδεύει στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της Euroleague και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν όμως, έχει να λύσει τα προβλήματά της. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Liga Endesa από τη Μούρθια (85-76).

Με το αριστερό ξεκίνησε η Βαλένθια τις υποχρεώσεις της στη φετινή Liga Endesa καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μούρθια με 85-76. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν μπόρεσε να βρει "αντίδοτο" στην επιθετική έξαρση των Χοσέ Ανχέλ Αντέλο (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Αουγκούστο Λίμας (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ), με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με άσχημο τρόπο την προσπάθεια επανάληψης της περσινής εξαιρετικής πορείας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Παρά το δυναμικό τους ξεκίνημα, που τους έφερε μπροστά στο σκορ με εννιά πόντους (27-18) από το 10ο λεπτό, οι "νυχτερίδες" δεν έδειξαν στο παρκέ τα στοιχεία, που τις οδήγησαν μέχρι τα ημιτελικά του περσινού πρωταθλήματος. Κοινώς, η αμυντική διάθεση ήταν παντελώς απούσα, με τους 55 πόντους που σημείωσε η Μούρθια στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο να αποτυπώνουν πλήρως τα... κακώς κείμενα της Βαλένθια.

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Euroleague, ο Πάμπλο Αγκιλάρ είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Πάου Ρίμπας 12 πόντους και οι Σαμ Βαν Ρόσομ και Βλάντιμιρ Λούσιτς από 10. Απογοητευτικός ήταν ο Ντουάιτ Μπάικς, που σημείωσε μόλις 1 πόντο στο παιχνίδι.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ