ΣΙΕΝΑ

Το έχει πάρει επάνω του ο Χάντερ!

Το έχει πάρει επάνω του ο Χάντερ!
INTIME SPORTS

Η Σιένα κατάφερε να κάνει το 3-2 στη σειρά των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αρμάνι, με τον παίκτη της Οθέλο Χάντερ να πραγματοποιεί ακόμα μία καλή εμφάνιση. Διαβάστε τα στατιστικά του...

Το 3-2 έκανε η Σιένα στη σειρά των τελικών της ιταλικού πρωταθλήματος έναντι στην Αρμάνι και με μια ακόμη νίκη ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Στη σειρά αυτή των τελικών αγώνων ο παίκτης της Τοσκάνης, Οθέλο Χάντερ διπλασίασε τους πόντους σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο και τους ημιτελικούς. Ο παίκτης της Σιένα από τους 7.5 π. έφτασε τους 15.2 στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Στο σύνολο της σεζόν οι γκαρντ της Σιένα έχει 67,4% από τη γραμμή του φάουλ σε νίκες (29/43), 43,8% σε απώλειες (14/32).

Από την άλλη πλευρά, ένα άλλο στατιστικό στοιχείο θέλει αυτός ο πέμπτος αγώνας να είναι το όγδοο παιχνίδι (από τα 15 των play off) στο οποίο ο Χάινες δεν έχει επιχειρήσει σουτ 3 π..

Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου είχε συμβεί μόνο μία φορά με τη φανέλα της Mens Sana, εναντίον της Βενετίας κατά την 20η ημέρα (17 παιχνίδια).

Ο Χάινες έχει 0/18 τρίποντα στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους (και Γιάνινγκ έχει 0/12 στα 3 τελευταία παιχνίδια).

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ