Σιένα: "Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε"

Στο υπόμνημα που κατέθεσε η Σιένα για να επιχειρηματολογήσει κατά της ένστασης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σημειώνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν διπλά ευνοημένοι στην τελευταία φάση (video)...

Πέραν του υπομνήματος που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, για να υποστηρίξει την ένσταση που κατέθεσε, μετά το τέλος του αγώνα με τη Σιένα, υπόμνημα ετοίμασε και έστειλε στον ανεξάρτητο δικαστή που ασχολείται με την Ευρωλίγκα και η ιταλική ομάδα. Τι γράφει σε αυτό;

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός είχε δύο πλεονεκτήματα, στο φινάλε! Κατ' αρχάς, σύμφωνα με το υπόμνημα της Σιένα,  οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στη διάθεση τους τρία περισσότερα δευτερόλεπτα για την επίθεσή τους.

Και αναφέρονται στα 3.7'' που κόλλησε το χρονόμετρο στα 10'' πριν το τέλος, όταν ο Βασίλης Σπανούλης από την κορυφή πέρασε την μπάλα στο Λο, εκείνος χαμηλά στον Χάινς, ο οποίος... επέλεξε να σουτάρει στα 6'' πριν τη λήξη.

Το δεύτερο αβαντάζ των πρωταθλητών Ευρώπης, πάντα σύμφωνα με όσα έγραψαν στο υπόμνημα τους οι της Σιένα, ήταν πως είχαν την τελευταία επίθεση στα χέρια τους (μετά την ολοκλήρωση του δικού τους αιφνιδιασμού, στα 1.7'' για το τέλος).

Υπάρχει δε, μια έντονη φημολογία (που δεν έτυχε επίσημης επιβεβαίωσης) ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο χρονόμετρο, τυγχάνει και άλλης μνείας -που τη συνοδεύουν σχετικά στοιχεία.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS