ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Θέλει τον Μπόμπι Μπράουν αντί του Λόουερι

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρομπ Λόουερι αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Προμηθέα Πατρών, με τον Μάκη Γιατρά να έχει κυκλώσει το όνομα του Μπόμπι Μπράουν για την αντικατάστασή του.

Το παιχνίδι με την Ουλμ αναμένεται να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Ρομπ Λόουερι στον Προμηθέα Πατρών, αφού στον ένα μήνα που υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις ο παίκτης δεν έπεισε τον Μάκη Γιατρά ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 32χρονος γκαρντ, που έφτασε στο "Δημήτρης Τόφαλος" ως μια σημαντική μεταγραφή, έμεινε άποντος το βράδυ της Τετάρτης (16/10) στα 2'26'' που χρησιμοποιήθηκε, ενώ σε τρεις αγώνες στο EuroCup είχε συνολικά 12 πόντους με 4/17 σουτ και 2/5 βολές.

Ο Μάκης Γιατράς αποφάσισε την αντικατάστασή του, με το όνομα του Μπόμπι Μπράουν να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο 35χρονος γκαρντ, που είχε σύντομο πέρασμα το 2017-'18 από τον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην Κίνα με τα χρώματα της Shanxi, κι έκτοτε παραμένει ελεύθερος.

Η περίπτωσή του βρίσκεται στο προσκήνιο από την ελληνική ομάδα, η οποία έχει ενημερώσει επισήμως τον ατζέντη του για την πρόθεση να του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην παρούσα φάση οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, δίχως όμως να έχει προκύψει συμφωνία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ