ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήφαιστος: Το στολίδι της Λήμνου είναι έτοιμο για την Basket League

Ήφαιστος: Το στολίδι της Λήμνου είναι έτοιμο για την Basket League

Ο Ήφαιστος προετοιμάζεται για την αναμέτρηση (13/10, 15:45) και το κλειστό γήπεδο της Μύρινας "Νίκος Σαμαράς" είναι απόλυτα έτοιμο για να φιλοξενήσει το ματς της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Η αναμέτρηση του Ηφαίστου με τον Πανιώνιο (13/10, 15:45) για την 2η αγωνιστική της Basket League έχει ξεχωριστό χαρακτήρα για την ομάδα της Λήμνου, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εντός έδρας.

Η οικογένεια Μπούμπουρα το καλοκαίρι φρόντισε με μεθοδευμένες κινήσεις η Λήμνος να αποκτήσει ομάδα στην Basket League, ενώ με δωρεά της άλλαξε μορφή το γήπεδο της Μύρινας "Νίκος Σαμαράς", το οποίο πλέον είναι ένα σύγχρονο "κλειστό" χωρητικότητας 1260 θεατών.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου έριξε βάρος, οι εργασίες στο "Νίκος Σαμαράς" έγιναν βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και το κλειστό γήπεδο πληροί όλα όσα ορίζει η νομοθεσία στα κομμάτια της ασφάλειας και της ομαλής διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Το "Νίκος Σαμαράς" διαθέτει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας (CCTV), ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου, ηλεκτρονικό εισιτήριο του, ενώ ιδιωτική εταιρεία έχει αναλάβει την φύλαξή του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το "Νίκος Σαμαράς" πέρα από αγώνες της Basket League μπορεί να να φιλοξενήσει και παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ήφαιστος: Το στολίδι της Λήμνου είναι έτοιμο για την Basket League
Ήφαιστος: Το στολίδι της Λήμνου είναι έτοιμο για την Basket League
Ήφαιστος: Το στολίδι της Λήμνου είναι έτοιμο για την Basket League

ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αναχώρησε για την Βιένη, ώστε να δώσει το "παρών" στη συνάντηση της επιτροπής των παικτών και παικτριών της FIBA που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (11/10). Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα του μπάσκετ, ενώ πέρα από τον αθλητικό διευθυντή του Ηφαίστου στη συνάντηση της επιτροπής - της οποίας πρόεδρος είναι ο Βλάντε Ντίβατς - θα συμμετάσχουν και οι Τζιμ Άλαπαγκ (Φιλιππίνες), Αντριάνα Απαρεσίδα Ντος Σάντος (Βραζιλία), Ελίζαμπεθ Έγκνελ (Σουηδία), Ιλόνα Κορστίν (Ρωσία), Χάνο Μότολα (Φινλανδία), Μπονιφάς ΕνΝτόνγκ (Σενεγάλη), Ράσο Νεστέροβιτς (Σλοβενία), Φαμπρίτσιο Ομπέρτο (Αργεντινή), Ολουμίντε Ογεντέζι (Νιγηρία), Τζένιφερ Σκριν (Αυστραλία), Κέιτι Σμιθ (ΗΠΑ), Αμάγια Βαλντεμόρο (Ισπανία) και ο Φαντί Ελ Κατίμπ (Λίβανος).

Ο Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηφαίστου: "Όπως έχω πει και στο παρελθόν είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην επιτροπή των παικτών της FIBA, ειδικά όταν υπάρχουν αυτά τα μεγάλα ονόματα των μελών που την απαρτίζουν. Κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες τoυ μπάσκετ και των παικτών με όλες μας τις δυνάμεις. Σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει και η συνάντησή μας στη Βιέννη, ώστε να συζητήσουμε σημαντικά θέματα που απασχολούν το άθλημα. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την επιτροπή και ιδιαίτερα που εκπροσωπώ τον Ήφαιστο Λήμνου σε αυτές τις σημαντικές εκδηλώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ