ΛΗΜΝΟΣ

Έτσι θα "χτιστεί" ο Ήφαιστος Λήμνου

Έτσι θα "χτιστεί" ο Ήφαιστος Λήμνου

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του θα "χτίσουν" τον Ήφαιστο Λήμνου στο Καρπενήσι, στην Αθήνα, στην Χαλκίδα, στην Θεσσαλονίκη και φυσικά και στην Λήμνο.

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν και τα φιλικά παιχνίδια που έχει προγραμματίσει να δώσει. Το "χτίσιμο" της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα αρχίσει από το Καρπενήσι και θα ολοκληρωθεί στην Λήμνο, ενώ ενδιάμεσοι σταθμοί θα αποτελέσουν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκίδα.

Τέλος, η ο Ήφαιστος Λήμνου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Περιστέρι (8/9), τον Πανιώνιο (11/9), την ΆΕΚ, τον ΠΑΟΚ (15/9), τον Ηρακλή (16/9), τον Χολαργό (19/9) και την Κύμη (20/9).

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου Λήμνου αναφέρει:

"Ο Ήφαιστος Λήμνου θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι όπου θα βρεθεί από τις 26 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Εν συνεχεία θα βρεθεί στην Αθήνα όπου θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια με το Περιστέρι στις 8 Σεπτεμβρίου, με τον Πανιώνιο στις 11 Σεπτεμβρίου και με την ΑΕΚ στις 12 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για μία σειρά φιλικών αγώνων. Έτσι, στις 15 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και την επόμενη μέρα(16 Σεπτεμβρίου) τον Ηρακλή. Θα επιστρέψει στην Αθήνα ώστε στις 19 Σεπτεμβρίου να δώσει φιλικό ματς με το Χολαργό και στις 20 Σεπτεμβρίου με την Κύμη στη Χαλκίδα.

Τέλος, ο Ήφαιστος θα "μετακομίσει" μόνιμα στη Λήμνο προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς στις 3 Οκτώβρη κόντρα στο Περιστέρι στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ