ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Γιλντιρίμ σε Ομπράντοβιτς: "Μπορείς να πάρεις όποιον θες"

Γιλντιρίμ σε Ομπράντοβιτς: "Μπορείς να πάρεις όποιον θες"

Η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη αρχίσει να κινείται προς τη δημιουργία του ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, βάσει των επιθυμιών που έχει εκφράσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ιδανικά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ήθελε να έχει ολοκληρώσει το θέμα της παραμονής του στη Φενέρμπαχτσε, πριν το Final Four. Διάφορα θέματα όμως, που είχαν προκύψει με το μπάτζετ της τουρκικής ομάδας (και την εφορία) δεν κατέστησαν δυνατή αυτήν την εξέλιξη . Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν άλλες διεργασίες, που αφορούν το μέλλον των πρωταθλητών της γείτονας.

Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Αζίζ Γιλντιρίμ, πρόεδρος του οργανισμού της Φενέρμπαχτσε, έχει διευκρινίσει εδώ και καιρό πως η ομάδα θέλει να συνεχίσει μαζί του (για άλλα δυο χρόνια και το ποσό των 4 εκατ. δολαρίων, για όλο το τεχνικό τιμ), στον ίδιο τον "Ζοτς", ο οποίος -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- έχει ήδη δώσει τη λίστα με τα "θέλω" του στους καθ' ύλην αρμοδίου -προς διευθέτηση αυτών των θεμάτων. Σε αυτή, υπάρχει και ένα όνομα από την Ελλάδα. Όπως υπάρχει και ο Νικ Καλάθης.

Για την ιστορία, μόλις σήμερα (19/5) ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε πως "θέλω να βρω έναν Ομπράντοβιτς και για το ποδόσφαιρο, να βρω έναν προπονητή που θα γίνει το απόλυτο αφεντικό της ομάδας, κατά το πρότυπο του Ομπράντοβιτς", σε τοποθέτηση του επί της πληροφορίας που θέλει την ομάδα να ενδιαφέρεται για τον Κλοπ.

Πριν ωστόσο, καταλήξει ο Σέρβος κόουτς σε αυτούς που θέλει να δει στο ρόστερ της ομάδας του, έγινε κάτι άλλο: ο Γιλντιρίμ τον ενημέρωσε πως μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει -μέσα στο οικονομικό πλαίσιο που θα είναι διαμορφωμένο στα φετινά πρότυπα. Προφανώς λοιπόν, ο Ομπράντοβιτς ήξερε κάτι περισσότερο όταν πριν δυο ημέρες δήλωσε "είμαι πολύ χαρούμενος με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε. Έχουμε μέλλον μαζί. Αν δεν με θέλουν, θα φύγω, αλλά όπως όλα δείχνουν υπάρχει κοινή συμφωνία μεταξύ εκείνων και εμού". Επίσης, στο πόσο του GM θα παραμείνει και ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν συμβόλαια... προ της λήξης τους; Ο Σεμίχ Ερντέν, ο Ογκούζ Σαβάς και ο Νίκος Ζήσης, ενώ ΝΒΑ out υπάρχει σε αυτό του Νέμανια Μπιέλιτσα. Οpt out έχει ο Λούκα Ζόριτς.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ