Δυσαρεστημένος ο Αγγελόπουλος

O Δημήτρης Αγγελόπουλος εξακολουθεί να είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καλλιθέας, τον Ερασιτέχνη Ίκαρο και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

O Δημήτρης Αγγελόπουλος εξακολουθεί να είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καλλιθέας, τον Ερασιτέχνη Ίκαρο και τα τμήματα υποδομών του (που κάθε χρόνο φέρνουν τίτλους).

Για αυτό και προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

"Η ενασχόληση μου με το επαγγελματικό μπάσκετ, έχει λήξει ανεπιστρεπτί, πλέον όμως βλέπω ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο δήμο Καλλιθέας, θα με οδηγήσουν στην αποχώρηση και από τον Ερασιτέχνη Ίκαρο.

Στο πεδίο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του πολιτισμού, συνάντησα και απέκτησα πολλούς φίλους.

Πολλές προτάσεις του ΙΚΑΡΟΥ υιοθετήθηκαν από την ομοσπονδία  του μπάσκετ και παρ’ ότι σ’ αυτή την πολύχρονη διαδρομή συναντήσαμε τεράστιες αντιθέσεις από την τοπική Ένωση, πιστεύω ότι ο ΙΚΑΡΟΣ χαίρει του σεβασμού από τους περισσότερους αξιόπιστους παράγοντες του αθλήματος στην ΕΣΚΑΝΑ.

Δεν φοβήθηκε να έρθει σε  ευθεία ρήξη με ανθρώπους της Ένωσης και τον Σύνδεσμο διαιτητών της, κατηγορώντας τους για τις μεθοδεύσεις τους.

Πλέον όλοι βλέπουν και βιώνουν την επιβεβαίωση…

Επειδή πολλοί με ρωτάνε αν θα συνεχίσω την ερασιτεχνική διαδρομή του ΙΚΑΡΟΥ, στην κοινωνία της Καλλιθέας, έχω να απαντήσω με σίγουρο λόγο.

Ο ΙΚΑΡΟΣ αν είχε την ισόνομη χρήση των γηπέδων του Δήμου, θα είχε σήμερα μια από τις πιο αξιόλογες ακαδημίες μπάσκετ της Ευρώπης.

Όνειρα και αξιοκρατία έχουν σκοντάψει στην ματαιοδοξία κάποιων ανθρώπων που θέλουν να εμφανίζονται σαν σωτήρες, ενώ οι όμοιοι τους έφτασαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Έχουμε σκοντάψει στην άρνηση κάποιων από το Δήμο να δουν έναν ΙΚΑΡΟ που θα διεκδικούσε μερίδιο από τη δόξα τους. Έτσι πίστευαν…

Αν το καλοκαίρι δεν μου δοθούν εγγυήσεις αξιοκρατίας και ισονομίας, ο ΙΚΑΡΟΣ θα παραμείνει οριστικά στους φίλους και γονείς των αθλητών και θα αποχωρήσω από την κοινωνία της Καλλιθέας πιθανότατα και από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αν κάποιοι άλλοι δεν μου εξασφαλίσουν  συνθήκες, ισονομίας, ισοκρατίας, αξιοκρατίας και συνθήκες που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Σας Ευχαριστώ

Δημήτρης Αγγελόπουλος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Live chat για το μεγάλο φινάλε του 'Game of Thrones'

To πλήρωμα του Oneman σχολιάζει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς-φαινόμενο και απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

PODCAST ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

I Pod This Game: Ετοιμάστε βαλίτσες για NBA Finals με Αντετοκούνμπο

Χάρης Σταύρου - Δημήτρης Σκούρτας χαρακτηρίζουν τους Μπακς φαβορί για τους NBA Finals και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο μυαλό του Κρίσταπς Πορζίνγκις.