Ρέθυμνο: Επίσημο τέλος με Μυκονιάτη

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Μυκονιάτη έπειτα από 6 αγωνιστικές στην Basket League. Θα αναλάβει τα προγράμματα ανάπτυξης ο Έλληνας τεχνικός. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο από χθες έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Με μία σύντομη ανακοίνωση οι Κρητικοί επιβεβαίωσαν το "διαζύγιο", με τον Έλληνα τεχνικό να πληρώνει το μάρμαρο του άσχημου ξεκινήματος των Κρητικών στην Basket League με 6 ήττες στις πρώτες 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Όπως τόνισε το Ρέθυμνο, ο Μυκονιάτης θα παραμείνει πάντως ενεργό μέλος του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Μυκονιάτη.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης παραμένει ενεργό μέλος της οικογένειας του Ρέθυμνο Cretan Kings και θα συνεχίσει να ασχολείται με τα προγράμματα ανάπτυξης του αθλήματος σε όλη την Κρήτη.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναλύουμε διεξοδικά το 'Avengers: Endgame'

Η σάγκα της Marvel κορυφώνεται και το Pop για τις Δύσκολες Ώρες κάνει το καθήκον του, με αρετή και τόλμη (και κάποια spoilers προς το τέλος).

Cobra Kai και το τέλος της Marvel όπως την ξέρεις: Τι να δεις το Πάσχα

Thanos, dojo, δράκοι και Uma Thurman. No mercy η ποπ κουλτούρα αυτό το Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ