ΚΑΟΔ

Τελευταία στιγμή για Τσαλδάρη

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης επέστρεψε στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ American Genetics για το μεθαυριανό παιχνίδι με χαρακτήρα τελικό στην μάχη της παραμονής με τον Πανελευσινιακό όχι όμως και Δημήτρης Τσαλδάρης.

Στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ American Genetics για το μεθαυριανό παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού με τον Πανελευσινιακό επέστρεψε ο Διαμαντής Σλφτσάκης όχι όμως και Δημήτρης Τσαλδάρης.

Πλέον ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας ο Κώστας Μέξας ευελπιστεί πως στο τρέχον διήμερο θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του για το ραντεβού που ακολουθεί στο «Δημήτρης Κραχτίδης».

Ο Σλαφτσάκης που ουσιαστικά προφυλάχθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Αντίθετα ο Τσαλδάρης μέχρι χθες δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει ακόμη στις προπονήσεις μετά το τράβηγμα που είχε υποστεί πριν από τρεις και πλέον εβδομάδες και ουσιαστικά είχε υποστεί υποτροπή στο παιχνίδι που είχε ακολουθήσει με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης.

Ο έμπειρος γκαρντ του ΚΑΟΔ American Genetics θα δοκιμάσει να βγάλει σήμερα μέρος της απογευματινής προπόνησης και αν δεν υπάρξει πρόβλημα ολόκληρη την αυριανή. Την τελευταία της προετοιμασίας για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό με την παρουσία του να κρίνεται ίσως και λίγο πριν το τζάμπολ και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Κι όσο γιατί το μεθαυριανό παιχνίδι έχει δοθεί από την ομάδα της Δράμας ο χαρακτήρας του τελικού; Έχει να κάνει με το ότι η κατάκτηση της νίκης θα ισοδυναμεί με την οριστικοποίηση του βασικού στόχου της χρονιάς. Της παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ