Περιστέρι: "Συγκινητική η παρουσία του κόσμου, θα δώσουμε τα πάντα"

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο που βρέθηκε στην Πάτρα για τον -χαμένο- ημιτελικό Κυπέλλου με τον Προμηθέα εξέδωσε το Περιστέρι, που υποσχέθηκε να ανταποδώσει τη στήριξη με ακόμα περισσότερη προσπάθεια στη συνέχεια.

Η ΚΑΕ Περιστέρι εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους φίλους της για τη "συγκινητική τους παρουσία" στο "Δ. Τόφαλος" στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Προμηθέα, δίνοντάς τους και μία υπόσχεση για "να εντείνουμε την προσπάθεια και να δώσουμε τα πάντα".

Αναλυτικά:

"Αξίζει τα πάντα αυτός ο κόσμος.

Ο κόσμος αυτός, που ακολούθησε την ομάδα στην Πάτρα και τη στήριξε με τη φωνή του στο γήπεδο, που έκανε το "Τόφαλος" να θυμίζει "Ανδρέας Παπανδρέου", αυτός ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του Περιστερίου.

Ύστερα από το ατυχές αποτέλεσμα του ημιτελικού, αυτό που χαλυβδώνει τη θέληση όλων στην ΚΑΕ και στην ομάδα είναι το μήνυμα που πέρασαν οι Φενταγίν και πολλοί άλλοι Περιστεριώτες, οι οποίοι σε μια δύσκολη ημέρα και ώρα έκαναν την Πάτρα Περιστέρι: Ότι προσπαθούμε, κοπιάζουμε, ιδρώνουμε για το Περιστέρι, στα δύσκολα. Γιατί ο Σύλλογος αυτός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα.

Η συγκινητική παρουσία του κόσμου μας στην Πάτρα ενισχύει την απόφαση όλων μας στην ΚΑΕ -παικτών, προπονητών, προσωπικού, στελεχών, διοίκησης- να εντείνουμε την προσπάθεια και να δώσουμε τα πάντα, ώστε να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και να αξιοποιήσει στο μέγιστο ο Σύλλογος την τεράστια δυναμική του".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.